Komatál Közösség Kereső

Ezen a felületen az a célom, hogy minél több komatálas közösséget gyűjtsünk össze. Olyanokat, akik egy kisbaba születésekor odaállnak az új anya, az új család mellé, fakanalat ragadnak és az első hetekben gondoskodnak számukra a tápláló házi kosztról. Hogy az anya ekkor valóban arra tudjon figyelni, amire a gyermekágy való, azaz a saját felépülésére és a kisbabájára történő ráhangolódásra.

Ha már működik egy ilyen közösség vagy most tervezitek az indítását, örömmel töltöm fel ide az oldalra. A jelentkezéseket a gyongyver@slowgyermekagy.hu címre várom a név, a település (Budapesten belül kerület) és a kontakt személy elérhetőségeinek megjelölésével.

Az álmom, hogy egyre terjed majd ennek a híre, szaporodnak az oldalra feltöltött közösségek és tettrekész nők vagy éppen segítségre váró édesanyák könnyen találnak a közelükben olyan közösséget, ahova becsatlakozhatnak.

Szeretettel várlak Benneteket a Komatál Közösség Kereső Fb csoportba is, amelynek célja, hogy történetekkel, képekkel inspirációt nyújtson és erősítse a komatálazás – reményeim szerint – újjáéledő hagyományát, recepteket, praktikákat cserélhessenek a tagok.

Gyakorlati tanácsaim komatálazás szervezéséhez

Hogyan indíts komatálas közösséget és mi kerüljön a kosárba?