Slow Gyermekágy ‘Deluxe’ csomag

Ez a csomag a Slow Gyermekágy elemeihez képest tartalmaz egy páros felkészítőt, plusz konzultációs alkalmat és postpartum látogatást, így a közös folyamat még hosszabb és elmélyültebb lehet.

Ha úgy érzed, megszólít a Slow Gyermekágy ‘Deluxe” Csomag, egy fél órás ingyenes online konzultáció keretében fel tudod tenni a kérdéseid, meg tudunk egymással kicsit ismerkedni. Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.

A csomag tartalma:

 • 3 órás páros gyermekágyas felkészítő, amely során átbeszéljük többek között a gyermekágy testi, lelki vonatkozásait, a pihenés jelentőségét, az újszülött szükségleteit, alvási sajátosságait, szót ejtünk az apában zajló változásokról, a tágabb családi dinamikákról, és végigvesszük a felkészülés praktikus vonatkozásait a gyermekágyas táplálkozástól a regenerációs lehetőségeken át a szoptatással kapcsolatos alapismeretekig.
 • 4*60 perces online konzultáció, amelynek során jobban megismerjük egymást és a várandósságod hónapjai során is kísérni tudlak. A konzultációknak a bizalomépítés szempontjából is nagy jelentősége van, így tudlak majd a lehető legjobban és személyre szabottan támogatni a szülést követően is.
 • 1 személyes látogatás azt otthonodban, körülbelül 3-4 héttel a szülésed várható időpontja előtt. Ekkor lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra, megismerkedem kicsit a környékkel, környezettel, ideális esetben a többi családtaggal is. Együtt elvégezhetjük az utolsó simításokat, akár lelki értelemben, akár a praktikus teendők szintjén. Kapsz tőlem egy receptgyűjteményt, ami kifejezetten gyermekágyas regeneráló ételeket és italokat tartalmaz, illetve néhány olyan hasznos dolgot, amelyek segítségével már a szülést követő első pillanattól kezdve sokat tudsz tenni a felépülésedért.

 • 6 alkalommal személyes támogatás az otthonodban, ideálisan a szülést követő első 6 hétben. Egy alkalom körülbelül 3 óra, amely csak Rólad szól, mindig a Te igényeid szerint alakul. Láttál már kisbabát, aki tisztába van téve, meg van etetve és szerető karokban elégedetten pihen? Ebben az oxitocinfelhőbe szeretnélek Téged is beburkolni a látogatásaim során.
 • Soha nem érkezem üres kézzel, nagy gonddal összekészített Szeretetkosaraimban testet, lelket tápláló finomságok, meleg italok és kényeztető házi kozmetikumok találhatók hétről hétre, kifejezetten a gyermekágyas regenerálódást támogatandó.
 • A látogatások között is támogatlak, ha szükséged van rá, elérhető vagyok. Meghallgatlak, segítek felkutatni a számodra szükséges információt, megoldást, szakembert.
 • Ünnepélyes gyermekágyat lezáró alkalom, amely lehetőséget nyújt visszatekinteni az elmúlt időszak örömeire, kihívásaira, összegezni és megerősödve előretekinteni. Mindebben különböző kis rituális elemekkel, jelenléttel, érintéssel, hangokkal, illatokkal támogatlak.
 • A postpartum éved során bármikor igénybe vehetsz még nálam egy rituális teljes testes abhyanga masszázst.

A teljes csomag honorálása: 333.000 Ft

Néhány kiegészítő információ:

 • Elsősorban Budapesten vállalok személyes támogatást, ha máshonnan érdeklődsz, kérlek, keress meg és visszajelzek, mire van aktuálisan kapacitásom. Városon kívül a csomag árához az útiköltség jön hozzá. Ha messzebbről érdeklődsz, szeretettel ajánlom a ’Távolról is fogom a kezed’ csomagomat.
 • Együttműködésünk alapjait egy írásbeli megállapodásban rögzítjük, amelyben a részletfizetés ütemezését is lefektetjük. Minden részletről átutalásos számlát fogsz kapni tőlem.
 • A parkolási árak megemelkedésével Budapesten belül kénytelen vagyok a parkolási költséget is felszámolni a csomag díja mellett, melyet az utolsó részlettel együtt fogok kiszámlázni. 8 személyes látogatással számolva:

A zóna 16.000 Ft
B zóna 12.000 Ft
C zóna 8.000 Ft
D zóna 5.200 Ft