Szolgáltatások

A hozzám fordulókat egyéni konzultációk során támogatom célzottan a gyermekágyra készülésben, de dúlaként természetesen szívesen állok rendelkezésre a várandósságot és szülést érintő egyéb kérdésekben is.

Ha nem csak fejben és lélekben szeretnél készülni a nagy változásra az életedben, hanem a testedet is szeretnéd kényeztetni, várlak szeretettel navarakizi kismama masszázsra, vagy pedig szülést követően hagyományos ayurvédikus abhyanga kezelésre.

A masszázs és a konzultációk ötvözetéből született meg a Hangolódó Slow Délelőttök program, amely igazi kényeztetést, testi-lelki feltöltődést kínál.

Ha úgy döntenél, hogy a kisbabád szülétését követően szeretnél személyes gondoskodást, jelenlétet kapni, akkor Neked a Slow Gyermekágy csomagomat ajánlom szeretettel.

A FB oldalamon és a hozzá tartozó csoportban folyamatosan osztok meg információkat a témával kapcsolatban, szeretettel várlak, ha tájékozódni szeretnél Magad miatt és kiemelten akkor is, ha azért érdekel a téma, mert a környezetedben élőket szeretnéd támogatni ebben a különleges időszakban.

Időpontért a megadott eléhetőségeken tudsz keresni.