Szolgáltatások

Dúlai konzultációk során támogatlak abban, amire aktuálisan szükséged van. Ezek a beszélgetések szolgálhatnak információforrásként a várandósságra, szülésre, gyermekágyra való felkészülésed során, másrészt pedig támaszt nyújthatnak az anyai utad bármely pontján. Hiszem és tapasztaltam is, hogy az értő meghallgatás, odaszentelt figyelem szárnyakat adhat egy-egy nehezebb helyzetben.

Test, szellem és lélek összefügg, ezért nem maradhatnak ki a szolgáltatásaimból a kényeztető masszázsok sem. A felkészülésed során várlak szeretettel meleg olajos kismama masszázsra, vagy pedig szülést követően bármikor hagyományos ayurvédikus abhyanga kezelésre.

Ha egyszerre kényeztetnéd a testedet és a lelkedet, választhatod a Te Slow Időd – Test és Lélek programot, amely igazi feltöltődést kínál.

Ha szeretnél velem készülni a kisbabád érkezésére, majd a megszületését követően gyermekágyas támogatásban részesülni, a különböző postpartum csomagjaim közül tudsz választani. Egy-egy postpartum látogatás pedig szolgálhat gyorssegélyként, ha nehéznek érzed a gyermekágyas napokat vagy éppen egy jól megérdemelt kényeztetésként az első hetekben.

A szűken vett gyermekágy heteit követően dúlai támogatással egybekötött ayurvédikus babamasszázs oktatással tudom támogatni a babáddal való minél harmonikusabb kapcsolatodat és az anyai utadat.

FB oldalamon és a hozzá tartozó csoportban folyamatosan osztok meg információkat a témával kapcsolatban, szeretettel várlak, ha tájékozódni szeretnél Magad miatt és kiemelten akkor is, ha azért érdekel a téma, mert a környezetedben élőket szeretnéd támogatni ebben a különleges időszakban. Tartok páros felkészítő alkalmakat is a témában.

Időpontért a megadott eléhetőségeken tudsz keresni.

Az összes szolgáltatásom megvásárolható ajándékutalvány formájában is, illetve örömmel veszem a megkereséseket tetszőleges értékű Slow Gyemekágy ajándékutalványokra is.

Kattints a képekre az egyes szolgáltatások részleteiért!