Ayurvédikus babamasszázs oktatás dúlai támogatással a gyermekágy után

Szívügyem, hogy anyák a szorosan vett gyermekágy után se maradjanak egyedül, támogatás nélkül, ezért álmodtam meg ezt a szolgáltatást. A saját otthonodban megtanítom Neked a babamasszázs fogásait, bevezetlek az ayurvédikus babagondozás rejtelmeibe és dúlaként értő figyelemmel, megtartó jelenléttel támogatlak anyai utadon. Természetesen lehetőség van az apával, esetleg nagyszülővel együtt is részt venni az alkalmakon, hiszen a masszázs a kisbaba és a többi gondozó között is egy csodálatos kapcsolódási mód.

A babamasszázs minőségi együtt töltött időt jelent, lehetőséget ad a lassításra, az egymásban való gyönyörködésre és emellett számtalan pozitív élettani hatást gyakorol a kisbabára.

Miért ezt a csomagot kínálom?

Azt tapasztalom, hogy a gyermekágy 6-8 hetes periódusa után sokszor létezik egy ki nem mondott elvárás, hogy most már „induljanak be a hétköznapok”.  Holott ez még ilyenkor bőven a 4. trimeszter, az édesanya számára pedig az intenzív postpartum időszak még hónapokig, évekig eltarthat (és persze egész életében postpartum lesz, hiszen a szülés, az anyaság élménye átalakítja teljes valónkat). Sokat tud jelenteni, ha ilyenkor van valaki, aki értőn, ítélkezésmentesen meghallgatja és segíti az anyát, hogy megtalálja a saját válaszait. Hiszem, hogy a babamasszázs és az ayurvédikus elméleti háttér a dúlai támogatással kiegészítve segíti az egymásra hangolódást és az anyai kompetencia megerősödését. Ebben szeretnék Neked segíteni. Mindezt az otthonod kényelmében, 4 egymást követő héten, alkalmanként 120 percben.

Az alkalmakon a masszázs oktatáshoz személyre szabott olajat, pocakfürdőt én biztosítok.

Egy alkalom honorálása: 27.000 Ft

Ha az ajánlott 4 alkalmat csomagban szeretnéd megvásárolni, annak honorálása 100.000 Ft.

Budapesten ehhez hozzájöhet még a parkolási díj, amely alkalmanként így alakul:
A zóna 1.400 Ft
B zóna 1.050 Ft
C zóna 700 Ft
D zóna 470 Ft

Budapesten kívül pedig az útiköltség (erről a távolság, ráfordított idő, esetleges parkolási díjak ismeretében tudok pontosabbat mondani).

Ha inkább kimozdulnál, lehetőség van az alkalmakat a XX. kerületben is tartani, ez esetben 92.000 Ft a csomag ára (25.000 Ft/alkalom).