Postpartum látogatás

Lehetőség van csak egy-egy alkalom erejéig belekóstolni a Slow Gyermekágy minőségbe. A postpartum látogatás egy körülbelül 3 órás alkalom az otthonodban, amely során dúlai gondoskodásban részesülhetsz. Neked szól ez a lehetőség a gyermekágyad során vagy később bármikor, amikor úgy érzed, erre a feltöltődésre van szükséged.

Láttál már kisbabát, aki tisztába van téve, meg van etetve és szerető karokban elégedetten pihen? Ebben az oxitocinfelhőbe szeretnélek Téged is beburkolni a látogatásom során.

Ez a 3 óra csak Rólad szól, a Te igényeid állnak a középpontban.
Például egy meleg ital és némi gyermekágyas finomság mellett beszélgethetünk szülésélményről, gyermekágyas mindennapokról, a kisbabás lét kihívásairól és örömeiről. Helye van a könnyeknek, a nevetésnek vagy éppen a csendnek.

Meleg olajos fej-, nyak-, váll-és arc-, illetve talpmasszázs és utána gőzölés segít ellazulni és feltöltődni. Gyengéd hasmasszázs, gőzölés és pakolás segíti az újrakapcsolódást ezzel a területtel, illetve támogatja a visszaalakulási folyamatokat.

Időközben jó eséllyel a kisbabád is jelzi igényét, hogy csatlakozzon körünkbe és a végén összebújva pihenhettek. Ezek a kedvenc pillanataim.

Egy ilyen látogatás lehet akár a gyermekágyad megkoronázása vagy éppen gyorssegély, ha kimerítőek a mindennapok. Ajándékba kérni vagy adni is remek ötlet!

A látogatás honorálása 35.000 Ft.

Budapesten ehhez hozzájöhet még a parkolási díj.

A zóna 2.000 Ft
B zóna 1.500 Ft
C zóna 1.000 Ft
D zóna 650 Ft

Budapesten kívül pedig az útiköltség (erről a távolság, ráfordított idő, esetleges parkolási díjak ismeretében tudok pontosabbat mondani).