’Távolról is fogom a kezedet’ csomag

Ezt a konstrukciót Neked álmodtam meg, ha Budapesttől távolabb élsz vagy bármilyen más okból a személyes támogatás lehetősége nem elérhető számodra.

A csomag tartalma 9*90 perces online konzultáció, amelyet a várandósságod és a gyermekágyad során tetszőlegesen használhatsz fel.

A konzultációk során szívesen nyújtok naprakész információkat és örömmel tartom a teret, hogy átgondold, kibeszéld az éppen Téged foglalkoztató kérdéseket. Segítem a felkészülésedet, ott vagyok egy-egy nehezebb vagy bizonytalanabb helyzetben a várandósságod során, Veled örülök a kisbabád érkezésének és Melletted vagyok az első hetek gyönyörű és egyben embert próbáló időszakában.

A csomag honorálása: 145.000 Ft

Ha Magyarországon élsz és az online alkalmak után szeretnél egy személyes lezárást is, szívesen elutazom Hozzád kis hazánk bármely szegletébe. Az ünnepélyes gyermekágyat lezáró alkalom lehetőséget nyújt visszatekinteni az elmúlt időszak örömeire, kihívásaira, összegezni és megerősödve előretekinteni. Mindebben különböző kis rituális elemekkel, jelenléttel, érintéssel, hangokkal, illatokkal támogatlak.

A lezáró alkalom honorálása 35.000 Ft + útiköltség (erről a távolság, ráfordított idő, esetleges parkolási díjak ismeretében tudok pontosabbat mondani).