Slow Gyermekágy Csomag

Ez egy olyan komplex csomag, amiben az elemek úgy lettek összeállítva, hogy a közös tervezéstől, a személyes támogatáson át a lezáró rítusig minden azt szolgálja, hogy ez az érzékeny időszak egy szép és megerősítő átmeneti szakaszt jelentsen a Te és a családod életében.

Ha úgy érzed, megszólít a Slow Gyermekágy Csomag, egy fél órás ingyenes online konzultáció keretében fel tudod tenni a kérdéseid, meg tudunk egymással kicsit ismerkedni. Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.

A csomag tartalma:

  • 3*60 perces online konzultáció, amelynek során megismerjük egymást, végigvesszük azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek a szülésed, gyermekágyad és (az újbóli) anyává válásod kapcsán foglalkoztatnak. Átbeszéljük, mire lesz szükséged szülés után, hogy minden erődet a felépülésedre és a babádra tudd koncentrálni,  mi támogatja a regenerációdat, miből épül fel a számodra ideális slow gyermekágy és hogy hogyan tudod megszervezni Magad köré azt a támogatói hálót, amely mindezt majd lehetővé teszi. A konzultációknak a bizalomépítés szempontjából is nagy jelentősége van, így tudlak majd a lehető legjobban és személyre szabottan támogatni.
  • 1 személyes látogatás azt otthonodban, körülbelül 3-4 héttel a szülésed várható időpontja előtt. Ekkor lehetőségünk nyílik a személyes találkozásra, megismerkedem kicsit a környékkel, környezettel, ideális esetben a többi családtaggal is. Együtt elvégezhetjük az utolsó simításokat, akár lelki értelemben, akár a praktikus teendők szintjén. Kapsz tőlem egy receptgyűjteményt, ami kifejezetten gyermekágyas regeneráló ételeket és italokat tartalmaz, illetve néhány olyan hasznos dolgot, amelyek segítségével már a szülést követő első pillanattól kezdve sokat tudsz tenni a felépülésedért.
  • 6 alkalommal személyes támogatás az otthonodban, ideálisan a szülést követő első 6 hétben. Egy alkalom körülbelül 3 óra, amely csak Rólad szól, mindig a Te igényeid szerint alakul. Láttál már kisbabát, aki tisztába van téve, meg van etetve és szerető karokban elégedetten pihen? Ebben az oxitocinfelhőbe szeretnélek Téged is beburkolni a látogatásaim során.
  • Soha nem érkezem üres kézzel, nagy gonddal összekészített Szeretetkosaraimban testet, lelket tápláló finomságok, meleg italok és kényeztető házi kozmetikumok találhatók hétről hétre, kifejezetten a gyermekágyas regenerálódást támogatandó.

  • Az első 6 hét folyamán a látogatások között is támogatlak, ha szükséged van rá, elérhető vagyok. Meghallgatlak, segítek felkutatni a számodra szükséges információt, megoldást, szakembert.
  • A 6. látogatás egy ünnepélyes alkalom, amikor megállhatsz, visszatekinthetsz az elmúlt időszak örömeire, kihívásaira, összegezhetsz és megerősödve tekinthetsz előre. Ezt a folyamatot különböző kis rituális elemekkel támogatom.
  • A postpartum éved során bármikor igénybe vehetsz még nálam egy rituális teljes testes abhyanga masszázst.

A teljes csomag honorálása: 266.000 Ft

Néhány kiegészítő információ:

  • Elsősorban Budapesten vállalok személyes támogatást, ha máshonnan érdeklődsz, kérlek, keress meg és visszajelzek, mire van aktuálisan kapacitásom. Városon kívül a csomag árához az útiköltség jön hozzá. Ha messzebbről érdeklődsz, szeretettel ajánlom a ’Távolról is fogom a kezed’ csomagomat.
  • Együttműködésünk alapjait egy írásbeli megállapodásban rögzítjük, amelyben a részletfizetés ütemezését is lefektetjük. Minden részletről átutalásos számlát fogsz kapni tőlem.
  • A parkolási árak megemelkedésével Budapesten belül kénytelen vagyok a parkolási költséget is felszámolni a csomag díja mellett, melyet az utolsó részlettel együtt fogok kiszámlázni. 6+1 személyes látogatással számolva:

A zóna 14.000 Ft
B zóna 10.500 Ft
C zóna 7.000 Ft
D zóna 4.550 Ft