Slow Gyermekágy Csomag

Ez a szerelemprojektem, egy olyan komplex csomag, amiben az elemek úgy lettek összeállítva, hogy a közös tervezéstől, a személyes támogatáson át a lezáró rítusig minden azt szolgálja, hogy ez az érzékeny időszak egy szép és megerősítő átmeneti szakaszt jelentsen a Te és a családod életében.

Ha úgy érzed, megszólít a Slow Gyermekágy Csomag, egy fél órás ingyenes online konzultáció keretében fel tudod tenni a kérdéseid, meg tudunk egymással kicsit ismerkedni. Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.

A csomag tartalma:

  • 3*60 perces online konzultáció, amelynek során megismerjük egymást, végigvesszük azokat a legfontosabb kérdéseket, amelyek a szülésed, gyermekágyad és (az újbóli) anyává válásod kapcsán foglalkoztatnak. Átbeszéljük, mire lesz szükséged szülés után, hogy minden erődet a felépülésedre és a babádra tudd koncentrálni,  mi támogatja a regenerációdat, miből épül fel a Számodra ideális slow gyermekágy és hogy hogyan tudod megszervezni Magad köré azt a támogatói hálót, amely mindezt majd lehetővé teszi. További lehetséges témákat itt találsz.

  • 1*3 órás látogatás azt otthonodban, körülbelül 3-4 héttel a szülésed várható időpontja előtt, ahol együtt elvégezzük az utolsó simításokat, akár lelki értelemben, akár az olyan praktikus teendők szintjén, mint például a leendő gyermekágyas kis fészketek kialakítása, a mélyhűtő feltöltése, bevásárló lista írás, menütervezés/komatál lánc szervezése, babaruhák elrendezése, hordozóeszközök bemutatása, ismerkedés a többi családtaggal. Kapsz tőlem egy receptgyűjteményt, ami kifejezetten gyermekágyas regeneráló ételeket és italokat tartalmaz, illetve néhány olyan hasznos dolgot, amit ha a kórházba Magaddal viszel, akkor már az első pillanattól kezdve sokat tudsz tenni a felépülésedért.
  • 6 alkalommal személyes támogatás az otthonodban, ideálisan a szülést követő első 6 hétben. Egy alkalom körülbelül 3 óra, amely csak Rólad szól, mindig a Te igényeid szerint alakul. Láttál már kisbabát, aki tisztába van téve, meg van etetve és szerető karokban elégedetten pihen? Valahogy ezt az érzést szeretném Számodra is elhozni a látogatásaim során.
  • Soha nem érkezem üres kézzel, nagy gonddal összekészített Szeretetkosaraimban testet, lelket tápláló finomságok, meleg italok és kényeztető házi kozmetikumok találhatók hétről hétre, kifejezetten a gyermekágyas regenerálódást támogatandó.

A látogatások során:

A Szeretetkosárból csemegézve és egy forró tea mellett megoszthatod az elmúlt hét örömeit és kihívásait, miközben én értő figyelemmel hallgatlak.

Ha információra van szükséged, ezt tőlem anélkül megkaphatod, hogy ítélkeznék vagy meg akarnám mondani, mi a Te helyes megoldásod. Tartom a teret, hogy megtaláld a saját utad.

Átbeszélhetjük, mivel növelheted az oxitocinszintedet és milyen öngondoskodást tudsz beépíteni a mindennapjaidba.

Segíthetek egyszerűbb szoptatási kérdésekben.

Ellazulhatsz egy meleg olajos masszázstól.

Készíthetek Neked egy gyógynövényes kádfürdőt.

Próbálhatunk hordozóeszközöket.

Elvégezhetek kisebb simításokat a környezetedben, hogy ha körülnézel, nyugalmat érezz.

Vigyázhatok a babádra, amíg Te zuhanyozol egyet vagy lepihensz kicsit vagy olvashatok mesét a nagyobbnak.

Mit csinál és mit nem csinál egy dúla a gyermekágy alatt?

Hogy jobban el tudd képzelni, itt elolvashatod egy konkrét látogatás történetét.

  • Az első 6 hét folyamán a látogatások között is támogatlak, ha szükséged van rá, elérhető vagyok. Meghallgatlak, segítek felkutatni a Számodra szükséges információt, megoldást, szakembert.

  • A 6. látogatás egy ünnepélyes alkalom, amikor megállhatsz, visszatekinthetsz az elmúlt időszak örömeire, kihívásaira, összegezhetsz és megerősödve tekinthetsz előre. Ezt a folyamatot különböző kis rituális elemekkel támogatom.
  • A postpartum éved során bármikor igénybe vehetsz még nálam egy rituális teljes testes abhyanga masszázst.

A teljes csomag ára 222.000 Ft

(Elsősorban Budapesten vállalok személyes támogatást, ha máshonnan érdeklődsz, kérlek, keress meg és visszajelzek, mire van aktuálisan kapacitásom. Városon kívül a csomag árához az útiköltség jön hozzá.)

Ha várandósságod egy későbbi szakaszában találtál rám és így már nincs annyi időnk közösen készülni vagy anyagilag nem fér bele a teljes csomag, esetleg épp ellenkezőleg, bővítenéd azt, például egy szülésre bocsátó ünnepséggel vagy kismama masszázzsal, akkor keress egyedi csomagajánlatért. Minden esetben együttműködési megállapodást kötünk, amelyben a részletfizetés ütemezését is lefektetjük.

Ajánlhatod a családnak, barátaidnak, hogy babaköszöntő pelenkatorta vagy huszadik kissapka helyett ajándékozzanak Neked igazi támogatást tetszőleges összegű Slow Gyermekágy ajándékutalvány formájában, melyet fordíthatsz a csomagra vagy egyéb más szolgáltatásaimra is.

Ha már túl vagy az orvosi definíció szerinti gyermekágyon, de úgy érzed, hogy megerősítésre, támogatásra, regenerálódásra lenne szükséged a kisbabád mellett, akkor is fordulj hozzám bátran!