Masszázsok

Ayurvédikus alapokon nyugvó, meleg gyógyolajos masszázsokat tudsz nálam igénybe venni.

A képekre kattintva megnézheted az egyes masszázstípusok leírását, díjait.

Helyszín: Budapest XX. kerülete. Ha újszülötted van, természetesen Magaddal hozhatod őt is a masszázsra (akár valakivel együtt, aki figyel rá, miközben Te lazítasz). A Slow Gyermekágy attól is slow, hogy van idő arra, hogy masszázs közben is alkalmazkodjunk a kisbabád igényeihez.

Ha a gyermekágy során az otthonodban szeretnél masszázst, ezt a Postpartum látogatás szolgáltatásom keretében tudod igénybe venni. Egy család otthonában mások a technikai adottságok, mint a masszázskuckómban, így a teljes test masszázsára ott nincs lehetőség, általában egy Shiro- és Padabhyangára szokott sor kerülni, illetve hasmasszázsra pakolással együtt, természetesen mindezt finom gőzöléssel zárva. Ettől is úgy szokták érezni magukat az anyák, mint akit kicseréltek. Emellett dúlai beszélgetés, meghallgatás, tápláló gyermekágyas finomságok is járnak a masszázs mellé a látogatás során. Mindeközben természetesen a kisbabád szükségleteit is szem előtt tartjuk.

Kérlek, mielőtt bejelentkezel, nézd meg itt, hogy melyek azok az állapotok, amikor a masszázs ellenjavallt. Ha kérdésed van, keress nyugodtan!